Skip to content

Staal-gutter med suksess !

11.06.15

Som kjent er det flere Staal-spillere som har ønsket å prøve seg i høyere divisjoner. Dette kan selvsagt vurderes både positivt og negativt for Staal, men vi synes uansett at det «stas» når vi ser at disse spillerne blir lagt skikkelig merke til og blir nevnt spesielt i kampreferatene.

Morten Bjørlo meldte i vinter overgang til Sola som spiller i 2. divisjon. Med sine utsøkte pasninger har han vært blant de beste i hver kamp, og her følger Sola-trener Maurice Ross sin kommentar i Aftenbladet sist mandag: «Det er en skam at ikke de store klubbene i distriktet har fått øynene opp for Morten Bjørlo som var kampens store spiller». I selve kampreferatet blir han kalt banens gigant!

Sigve Kleppa Christensen meldte i vinter overgang til Vidar i 2. divisjon. Han er også blitt kåret til banens beste i flere av Vidars kamper og har markert seg som den hardtkjempende spiller han alltid har vært, både som forsvarsklippe og drivende midtbanespiller.

Pål Fjelde meldte før sesongen overgang fra Vikings rekruttlag til Bryne i 1. divisjon. Han har også stort sett hatt fast plass i midtforsvaret, og etter sist kamp fikk han igjen skryt av treneren og god karaktervurdering.

Vi håper snart å få lese om flere kvinnelige og mannlige fotballspillere som har forsøkt lykken oppover i divisjonene.

Vi ønsker de nevnte og de andre spillerne som forsøker seg oppover i divisjonene lykke til videre, og håper selvsagt at de kommer tilbake til Staal før eller siden!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: