Skip to content

Før kampen: Vardeneset

27.08.14
by

VardenesetBK

Torsdag kl. 17:30 møter Staal Vardeneset til ny hjemmekamp på Jørpeland Stadion. Vardeneset ble før sesongen nevnt blant de lagene som kunne være med å kjempe i toppen men trener Kjetil Vestbø sine gutter hadde en elendig start på sesongen. Etter 9 spilte kamper hadde VBK kun 7 poeng og la nest sist på tabellen. Laget «våknet» etterhvert og tok sommerferie på 10. plass med 14 poeng. I høst har fremgangen bare fortsatt og laget er ubeseiret i sine fem kamper etter at serien startet opp igjen (4-1-0) og ubeseiret i siste åtte kamper totalt (6-2-0). Laget slo Bryne 2 4-1 på mandag.

Staal spilte sesongens beste bortekamp mot Åkra sist og vant 4-1. Lars Edvard Danielsen fortsetter å score og har nå nesten scoret halvparten av målene til Staal i årets sesong. Meget sterkt av Lars Edvard! Staal er ubeseiret på hjemmebane i 13 kamper nå og må vinne for å holde oppe presset på Sola som har en vanskelig bortekamp mot Bryne 2 mandag før de møter Staal torsdag. Vardeneset er ett lag Staal har spilt mot flere ganger de siste sesongene og som en har ett «godt» tak på i serien med seier i fem av de seks siste møtene.

Oddbjørn Fiskå melder at det fremdeles er endel skader i Staaltroppen og Stian Nag, Even Østensen og Asgeir Austigaard har fått «selskap» på sidelinjen av Øyvind Alsvik og Eden Zormah. Sigve Kleppa Christensen er ute med 3 gule kort.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: