Skip to content

Før kampen: Randaberg IL

21.04.14

RandabergSå er dagen kommet. Dagen som både publikum, spillere og trenere har ventet på. En fire måneders lang oppkjøring er over, og det er nå overskuddet skal ut. Vi har en kanonkjekk sesong i møte og for første gang på mange år så kan vi glede oss til nesten bare lokaloppgjør. Likevel blir det nok mange tette og jevne oppgjør og dagens kamp mot Randaberg er nok ikke noe annerledes.

Randaberg er i år som i fjor ledet av Erik Fuglestad og har en tropp bestående av unge talenter og rutinerte spillere. Laget har hentet flere spillere med erfaring fra høyere divisjoner og også noen spillere som har satt sitt preg på lokalfotballen de siste årene. Inn har Klaus Vikedal Petersen(Vidar), Steffen Haugland(Sandnes Ulf), Krister Aunan(Vidar), Tord Malde Pedersen(Viking), Henrik Jelsa(Brodd) og Emil Jesman Sunde(Brodd) kommet. Laget fra persillebygden har gjennomgått mye de siste årene og virker å ha stabilisert seg sånn noenlunde i 3.divisjon. Likevel er nok ambisjonene større og med nye stadionplaner så virker det som om laget ønsker å komme seg opp i divisjonene. Ut i fra tipsene til både aviser og privatpersoner så virker det som om Randaberg skal ligger rundt topp 6-7. Likevel vil det ikke overraske noen om de plutselig kan blande seg inn i topp 3. Randaberg er et lag som fort kan slå de fleste og som man virkelig må være på for å kunne ta tre poeng fra. Kampen i dag er intet unntak.

Vi hadde vår siste trening før kampen i går og mønstrer en så å si skadefri tropp. Arild Eie er den eneste spilleren som sliter med skader foruten et par spillere som nettopp er blitt skadefrie. Når vi da disponerer en tropp på 24 spillere så sier det seg selv at vi som trenere har et luksusproblem når vi skal plukke ut en tropp. Likevel er det surt at i en så jevn gruppe så må noen bli ekskludert for å være med i kamptroppen. Likevel kommer det nye muligheter på rekke og rad og det er gode muligheter for å rullere på laget. Vi gleder oss hvertfall skikkelig til å komme i gang igjen og håper at du tar med deg en venn å to for å se serieåpningen mellom Staal Jørpeland og Randaberg klokken 16.00. Kampen går for øvrig på Jørpeland Kunstgress.

Heia Staal!

Sportslig hilsen, Oddbjørn Mihle Strand.

staal_herkules

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: