Skip to content

1-0 seier til damelaget over Klepp 2

08.03.14

Det ble en tett og jevn kamp mellom to gode lag i dag. I første omgang var Staal det førende laget, og spilte seg frem til flere gode sjanser. Birte satte kampens eneste mål via keeper, etter en flott gjennombruddspasning når halvtimen var spilt. I 2 omgang tok Klepp mer over banespillet, uten at det ble særlig farlig foran keeper. Et par innlegg og noen halvveis skudd fra 20-30 meter var det nærmeste jærbuene kom utligning. Klepp stilte vesentlig sterkere enn sist, så dette var en meget sterk seier av jentene. Bra struktur og steinhard jobbing var resepten i dag, og viljen til jentene er nok det som vipper det i vår favør.
Janita Stålesen og Eirin Helland fikk prøve seg på A-laget, og viste at de har potensiale til å kjempe om en plass på laget. Elisabeth Dyrdal fikk akillesproblemer under oppvarmingen, og vi krysser fingrene for at det ikke er alvorlig.
Om 14 dager blir det dobbelkamp i Haugesund, når vi møter Kopervik på lørdagen, og Haugar på søndagen.
Laget (4-1-3-2): Astri K. Frafjord – Amanda S. Wilson, Marte Danielsen, Ida Nag, Maren F. Viga (Charlotte Aakre 46) – Ingrid Malmberg – Agathe Malmberg (Tina Andersen 60), Malin Lundmann, Berit I. Austvoll (Kaja J. Wilson 80) – Birte H Svines (Eirin Helland 80), Karina Fjelde (Janita Stålesen 60)

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: