Skip to content

Tøff kamp mot Stord

12.09.11
by

Stord – Staal Jørpeland 2-3.

Det ble ingen kjekk tur nordover til Stord på lørdag. Etter en intens og jevn kamp, ble det til slutt en fortjent hjemmeseier. Staals scoringer kom ved Øyvind Alsvik og Per Krister Bjørlo.

Det knallharde og våte kunstgresset gjorde at ballen gikk fort. Etter en jevn åpning fikk Staal etterhvert kampen inn i sitt spor. En del enkle pasningsfeil gjorde imidlertid at Stord fikk en del farlige brudd. Hjemmelaget viste stor vilje til å angripe på kontringer. Ei stund før pause fikk laget uttelling og gikk opp i ledelsen 1-0. I garderoben ble Staal-gjengen enige om at det tross alt var Staal som hadde god kontroll på kampen, og at dette langt fra var over.

I starten av andre omgang var det et veldig angrepsvillig og tent bortelag som gikk på banen. Et mønsterangrep startet på venstresiden før ballen ble snudd i forsvarsfireren over på høyresiden. Sistemann på ballen før scoringen var Øyvind Alsvik som hamret ballen i mål. Etter utlikningen var troen stor på tre poeng med hjem til Jørpeland. Slik gikk det imidlertid ikke. Stord scoret først på en corner som ble stusset rett i mål fra første stolpe, før en forsvarsfeil gjorde at hjemmelagets spiss kom alene gjennom mot Staal-keeper Thomas Mæle.

Per Krister Bjørlo reduserte til 2-3 før Staal forsøkte en offensiv mot slutten. Det førte ikke fram, og Stord fikk beholde alle tre poengene. Dermed var det en nedstemt gjeng som tok fatt på den lange bussreisen hjem.

Neste kamp er hjemme mot Os førstkommende lørdag.

PS. Staal 2 tar i mot Midtbygden hjemme kl. 1800 idag. Kampen er svært viktig for MIL, som trenger poeng for å unngå nedrykk.

Staals lag:
Thomas Mæle
John Petter Nordbø – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Martin Knudsen
Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Jarle Karlsen – Per Krister Bjørlo
Arne Dalehaug – Lars Edvard Danielsen
Innbyttere: Helge Bjørheim, Jørgen Helland, Håvard Barkved, Pål Fjelde, Asgeir Austigard, Kristoffer Ramsland.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: