Skip to content

Førstehjelpskurs

27.05.11
by

Jeg var 17 år da jeg fant far død i bilen. Jeg prøvde med gjenopplivning, men det hjalp ikke, sier Tom Nordlie til Aftenposten.no http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article91549.ece

Det er for de fleste en fjern tanke, men sjansen for at en Staalspiller, gutt eller jente, ung eller gamel, en foresatt, bestemor eller bestefar, tante, onkel eller andre KAN trenge førstehjelp er stor. Når uhellet er ute er tiden en avgjørende faktor for positivt resultat….

Kan DU førstehjelp ? Føler du deg trygg på bruk av hjertestarter ? Vil du kunne reagere på en slik måte at du er i stand til å redde en av dine om det utenkelige skulle skje….?

Staal Jørpeland Idrettslag ønsker at flest mulig i vår organisasjon skal føle seg trygge i bruk av enkel førstehjelp. Vi har derfor leid inn profesjonell hjelp hos Frode V.Risa som skal holde noen kurs for oss i tiden framover. Vi starter opp nå før ferien med tilbud både onsdag 15.juni og torsdag 16.juni begge dager fra kl.18-21 på Staaltun.

Kurset er gratis for medlemmer i Idrettslaget.

Det er mulig å melde seg på via nett HER  Du kan event. melde deg på ved å sende en epost til HMS ansvarlig i klubben Tor Gunnar Lauvsnes

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: