Skip to content

Tyrkiablogg dag 2: Ukens spiller og tyrkiaden

13.03.11
by

Absolutt flotte treningsforhold!

I dag har vi hatt to treninger, 25 grader og bassengterroren er igang. Sjekk hvem som ble førstemann i bassenger her.
Etter litt forandringer på tidsskjemaet trente vi første økt mellom 10.00 og 11.30 i formiddag. Økta gikk for det meste med til formasjonstrening. Etter en god lunsj og noen timers solslikking var vi tilbake på treningsfeltet halv fem.

I løpet av oppholdet skal vi kåre ukens spiller. Gjennom ulike tekniske øvelser og poengsanking i spilløktene vil det til slutt stå igjen en vinner på toppen av resultatlista. Pål var ikke overraskende den beste i de tekniske øvelsene, og ligger best an. Spilløkta var forøvrig blant de bedre vi har hatt i år, med høy intensitet og bra tempo. Det er motiverende å trene under så bra forhold!

Som annonsert i den første bloggen, er bassengkanten ikke et trygt sted å befinne seg med Thomas i nærheten. Det fikk Sander erfare da han ble førstemann uti det iskalde utendørsbassenget med alle klærne på. Sigve ville også være med på leken, og kastet likegodt Sander uti igjen etter at han var kommet på land. Det gjenstår fortsatt å se når førstereisguttene Daniel, Ole Vegard, Oddbjørn og Jørgen blir «døpt» i bassenget.

Etter to treninger gikk mesteparten av oss ned i det varme innendørsbassenget. Stemningen var høy da gledesspreder Oddbjørn dro igang slå på ringen og hauk og due.

Slå på ringen i bassenget.

Akkurat nå er vi gang med de tyrkiske leker, eller tyrkiaden. Vi er delt i lag på fire og fire, som skal kjempe i ulike grener om den gjeve seieren til slutt. I kveld avsluttes bordtennisturneringen. Turneringen har vært fryktelig jevn, og det er flere som hadde muligheten til å stikke av med seieren til slutt. Ole Vegard måtte gi tapt til Per Krister i finalen.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Ronny permalink
    13.03.11 19:49

    Kati blir første kamp? og har per «minstemann» bjørlo blitt kvitt salamander fobien?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: